Blog

Aktuelt, Kultur, idrett og fritid, Nyheter

Artut kulturfest 2019: Artut med jubileum!

Artut kulturfest så dagens lys i 2018. Under fjorårets NATO-øvelse inviterte Virksomhet for kultur og fritid lag og foreninger, næringsliv, institusjoner og kulturaktører til å bli med på Artut kulturfest. Resultatet ble en ukelang kulturfest med over 60 unike kulturhendelser. Artut kulturfest ble så artut at vi har lyst til å gjøre det igjen – men i år med en ny vri:

Artut med jubileum

2019 er et jubileumsår for mange. Røros kommune feirer 375 år, det er 140 år siden Johan Falkberget ble født, 150 år siden Harald Sohlberg ble født og 120 år siden K.E.S. Lund kom til verden. 2019 feirer også Femundløpet 30 år, Elden er 25 år, og Vinterfestspill og Rørosmat feirer 20 års jubileum. De fire sistnevnte markerer i fellesskap sine jubileum gjennom hele 2019. Småviltlaget feirer også at de har vært aktive i 25 år.

Alt dette fortjener å markeres – så i år blir det Artut med jubileum ei hel uke til ende! Artut kulturfest 2019 arrangeres fra lørdag 28. september til lørdag 5. oktober.

La oss jubilere sammen!

Vi ønsker at det skal bli artut med jubileum for og med alle. Vi inviterer derfor alle som har lyst, til å bli med å markere jubileumsåret sammen med oss denne uken. Alle som arrangerer noe som vil være åpent for andre å være med på, har mulighet til å markedsføre dette under navnet Artut kulturfest! Er dette noe du syns høres gøy ut? Se mer på www.artut.no – og bli med!

X