Arrangement

Arrangement

Her finner du informasjon om store og små arrangment i kommunen vår. Du vil finne nyttig informasjon både om du skal være publikum og om du skal arrangere.

SIST OPPDATERT: 11.09. 2020 - 17:24

Arrangement

Vi har en svært rik arrangementsflora her i kommunen vår, med både store og små arrangement innen kultur og idrett. Vi skal tilrettelegge for både arrangør og publikum.

Oppleve

Lurer du på hva som skjer av ulike arrangement i Røros Kommune? Destinasjon Røros har en flott oversikt på sine hjemmesider. Her finner du det meste du lurer på som publikummer og deltager – og du kan også legge inn dine egne arrangement hvis du er arrangør!

Årlige arrangement

Et særtrekk ved Røros er den rike arrangementfloraen vår. Noen er sporadiske, engangsarrangement – mens andre er store, faste arrangement.

Årlige arrangement:
Vinterfestivalen, Femundløpet, Rørosmartnan, Kunst i Bergstaden, Vinterfestspill i Bergstaden, Røros Challenge, Røros Folk festival, Bergstadcupen, Elden, Rørosrittet, Litteraturfest Røros, Rørosbankens Yngres cup og Julemarked.

Full oversikt over datoer og billettkjøp finner du på Destinasjon Røros sine sider.

Storstuggus program

Storstuggu er kommunens kulturhus. Sesongens program finner du på Storstuggus hjemmesider. Her kan du også kjøpe billetter til alle forestillingene.

Røros Kino

Røros kino har alltid dagsaktuelle, ferske filmer på programmet. Følg med på kinoens hjemmeside for oppdatert kinoprogram og billettkjøp!

Ungdommens Hus som arrangør

Ungdommens Hus arrangerer konserter, stand-up og politisk debatt. De er kjent lang utenfor kommunegrensene som en sterk og kompetent konsertarrangør – og er ofte tidlig ute med band og artister som senere viser seg å bli store på den norske stjernehimmelen. Se Ungdommens Hus’ hjemmeside.

Tilskudd arrangement

Retningslinjer for arrangementstøtte finner du på tilskudd kultur- og idrettsformål.

Kalender

Aktivitetskalender

Røros kommunes aktivitetskalender er for alle som ønsker å legge ut informasjon om eget arrangement, stort eller lite! Dette kan være alt i fra  loppemarked til konsert på samfunnshuset.

Vi oppfordrer til aktiv bruk av Destinasjon Røros sine sider til alle arrangører som ønsker å nå et større publikum!

Illustrasjonsfoto for Kultur, idrett og fritid
X