Ledige stillinger i kommunen

Ledige stillinger i kommunen

Velkommen som jobbsøker i Røros kommune. På denne siden finner du link til våre ledige stillinger.

SIST OPPDATERT: 31.03. 2019 - 19:35

Ledige stillinger i Røros kommune

Ønsker du å jobbe i Røros kommune? Her finner du informasjon om våre ledige stillinger og hvordan du søker.

Jobbmuligheter i Røros kommune

Røros kommune er spennende organisasjon i stadig utvikling. Vi er bortimot 600 ansatte som er fordelt på 13 virksomhetsområder. Felles for alle virksomheter er at vi produserer og yter tjenester til innbyggerne i Røros kommune og de som besøker oss. Organisasjonens størrelse og samfunnsansvar er med på å skape et bredt spekter av stillinger som krever ulik type utdanning og erfaring. Røros kommune har som mål å være en tilretteleggende og lærende organisasjon, og vi tilbyr derfor også forskjellige typer praksisplasser.

Om søknadsprosessen for kommunale stillinger

Røros kommune benytter seg av et elektronisk søknadssystem. Alle søknader, også åpne søknader, skal registreres gjennom dette systemet.

Vær oppmerksom på at hvis du er inaktiv i mer enn 20 minutter, vil du ramle ut av det elektroniske søknadsskjemaet og må logge inn på nytt. Det kan derfor være en fordel å ha en forhåndsskrevet versjon av jobbsøknaden. Denne kan du skrive eller lagre i eksempelvis en Word-fil, slik at søknaden kan kopieres og limes rett inn i søknadsfeltet.

Har du spørsmål om utlyste stillinger eller søknadsprosessen ber vi deg om å ta direkte kontakt med kontaktpersonene oppført i stillingsannonsene.

Røros kommune er en inkluderende arbeidslivsbedrift som ønsker mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.

Illustrasjonsfoto ledige stillinger Røros kommune_velg med hjerte

Kontaktinformasjon

Servicetorget

Tlf: 72 41 94 00
E-postadresse:
 postmottak@roros.kommune.no

Postadresse:
Bergmannsgata 23, 7374 Røros

Besøksadresse:
Bergmannsgata 23, 1.etg.

Åpningstider:
09.00-15.00

X