Blog

Logo for Frivillighetens år 2022

Frivillighetens år 2022 skal feire Norges viktigste lagarbeid! Alle lag, foreninger, frivilligsentraler, kommuner og andre samarbeidspartnere inviteres med til å synliggjøre, aktualisere og feire frivilligheten, og til å få flere med i frivillig arbeid. 

Nasjonal åpningsfest 5. desember

Det er Frivillighet Norge som koordinerer den nasjonale markeringen i 2022. Søndag 5. desember feires åpningen av Frivillighetens år 2022 med en mottakelse etterfulgt av et festprogram på Rådhuset i Oslo. I dette arrangementet skal det også deles ut tre frivillighetspriser, hvor de frivillige i Elden er en av finalistene! Se mer om dette her: Nasjonal åpningsfest av Frivillighetens år

Kickoff på Storstuggu 19. januar

Røros kommune skal markere starten på Frivillighetens år onsdag 19. januar. Dette skal skje i et arrangement på Storstuggu, med blant annet storstilt feiring av mottager av Frivillighetsprisen 2021, kulturelle innslag og mere til. Mer informasjon om dette arrangementet kommer snart, det er bare å glede seg!

Bli med å markere Frivillighetens år 2022!

Frivillighetens år 2022 skal markeres fra nord til sør, på digitale og analoge flater og i både fysiske og digitale arrangementer. Både bedrifter, foreninger, kommuner og enkeltpersoner oppfordres til å bli med på markeringen.

Hvordan bli med?

Det går an å bli med på mange forskjellige måter. Hva med å arrangere en åpen dag i laget ditt? Eller legge til en profilramme på bildet ditt på Facebook? Kanskje du har lyst til å gjøre noe helt spesielt for ildsjeler i akkurat din organisasjon? Eller noe helt annet?

Om du har gode ideer og er klar til dyst, eller om du trenger litt inspirasjon – se mer på Frivillighetens år 2022 og begynn planleggingen!

Vi gleder oss til å feire frivilligheten. Uten den stopper Norge opp!

Lurer du på noe?

Ta kontakt med Berit Sevatdal ved Røros frivilligsentral:

M: berit.sevatdal@roros.kommune.no
T: 72 41 94 75 / 92 84 32 61

X