Blog

Kultur, idrett og fritid, Nyheter, Røros og FNs bærekraftsmål

Oppfordrer publikum til å ønske H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit velkommen på Røros stasjon

Foto av H.K.H Kronprinsessen

Foto: Liv Anette Luane

H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit drar igjen på tur med Litteraturtoget, og onsdag 12. juni stopper toget på Røros stasjon. Små og store oppfordres til å ønske H.K.H. Kronprinsessen velkommen – gjerne med flagg i hånda!

Oppfordrer til å flagge

Publikum oppfordres til å møte opp på stasjonen når toget kommer kl. 15.00, og gjerne til å hilse velkommen med flagg. Privatpersoner og næringsdrivende oppfordres også til å flagge denne dagen. Etter ankomst på Røros stasjon drar H.K.H. Kronprinsessen videre til Røros bibliotek.

Besøk Litteraturtoget

Mens Litteraturtoget står på Røros stasjon 12. juni, kan du besøke bibliotekvognen med deler av Kronprinsessens private boksamling. Det er mulig å besøke litteraturvognen fram til klokka 17.00.

Fremdeles ledige billetter til forfattersamtale

Med seg til Røros har Kronprinsessen en av Frankrikes mest omtalte forfattere, Virginie Despentes. Onsdag kveld blir det forfattersamtale med Virginie Despentes, Wenche Mühleisen og H.K.H. Kronprinsessen. Arrangementet foregår på Storstuggu 12. juni klokka 19.00, og er gratis og åpent for alle. Billetter kan hentes ut på Storstuggu virkedager mellom kl. 09.00 og 15.00. Arrangementet foregår på engelsk.

Buerie Båeteme! Velkommen!

X