Oktober, 2021

16okt20:0021:30AnbefaltBakrus // Plateslipp 2 // Konsert20:00 - 21:30 Ungdommens Hus Røros, Hans Aasengata 1, 7374 Røros

more

Informasjon

Bakrus slipper sin nye plate «Lover Ingenting» på Indie Recordings 15. oktober. Og første konsert på bandets releaseturné blir selvfølgelig Ungdommens Hus Røros!

Lover Ingenting er et manifest om det å ikke strekke til. Om å bli fortalt at man kan gjøre det bedre, men ikke hvordan. Om å kjenne på at ikke alt er som det skal samtidig som man konstant jobber med å overbevise alle andre, og kanskje mest seg selv, om at alt er bra.

Plata er innspilt i Sørgården Studio med Per Borten (Spidergawd) som produsent.

Lørdag 16. oktober kl. 20.00. Dørene åpner 19.30.
Billetter kan kjøpes her:
https://ungdommenshus.hoopla.no/sales/bakrusplateslipp2
——-
BAKRUS:

Bakrus kastet seg på det nasjonale musikk-kjøret med sin debut singel Psykotisk Hverdag i 2016, og skulle straks vise seg om verdige utfordrere innen sjangeren av foraktfull og relater-bar hverdagsrock. Med tydelige referanser til helter som Jokke & Valentinerene, Raga Rockers og Dum Dum Boys, bygger Bakrus 2021 på gårsdagens halvtomme fatøl med pågangsmotet og fremtidshåpet til dagen derpå.

Bandet, som Disharmoni har karakterisert som med «…potensial, vilje, og evne.», har sakte, men sikkert peilet seg ut en potent og jagende fremgangsmåte, og bygget seg opp et stødig rykte i punk-rock scenen. Selveste Sola Johnsen fra DumDum Boys har påpekt at «Gutta her beviser at punken lever igjen.» og at «De er tightere de her enn det vi var i den alderen.»

Og det skal de ha. At Bakrus leverer på sine konserter er like sikkert som at du treffer 23-åringer i ølkø på Bunnpris 17.55 på en lørdag. De er uten tvil et av de mest energiske og solide livebandene der ute. De vet hvorfor de er der, hva de skal, og hvem de skal ha med seg.
Resultatet er rask og frustrert pønk, med passivaggressiv lyrikk, som brytes opp av roligere partier av mykere melodier om hårsåre tema. Musikalsk Bakrus handler om kjærlighet og nærhet, og hvordan tapet av – og mangelen på, nettopp dette resulterer i frustrasjonen og sinne.

På det kommende albumet har Bakrus endelig tatt steget ut av hjemmestudioet i fjellheimen og flyttet produksjonen til Sørgården Studio med Per Borten (Spidergawd) som produsent. Mange sene kvelder og lange timer senere står bandet endelig klare for å presentere Lover Ingenting og befeste sin posisjon i den norske punk-rock scenen.

Bakrus er:
Jonas Jansen Ramsfjell – Vokal og gitar
Steffen Lilleevjen – Gitar
Vegard Moan Viken – Bass
Odd Ragnar Bukkvoll – Trommer

https://www.facebook.com/bakrusband
https://shop.indierecordings.no/blogs/artists/bakrus

Foto: Kristen Knutsen Trøen

Tid

(Lørdag) 20:00 - 21:30

Sted

Ungdommens Hus Røros

Hans Aasengata 1, 7374 Røros

X