mars, 2023

16mar20:0021:30AnbefaltMall Girl // Konsert20:00 - 21:30 Ungdommens Hus Røros, Hans Aasengata 1, 7374 Røros

Les mer

Informasjon

Vi gleder oss til konsert med det fantastiske bandet Mall Girl. Dette er første gang de besøker Røros. Debutplata «Superstar» ble utgitt på Jansen Records i april 2022 til strålende anmeldelser. Bli med og opplev et av de mest spennende og talentfulle popbandene som finnes i Norge akkurat nå.

Torsdag 16. mars kl. 20.00 (dørene åpner kl. 19.30).
Inngang voksen: 100,-
https://ungdommenshus.hoopla.no/sales/event/mallgirl-konsert
Gratis inngang u/18.
Rusfritt.

——-

Som artist hører man ofte at man må ha det lille ekstra, uten at noen helt konkret kan si hva dette betyr. At Mall Girl har det dette ekstra er vi dønn overbeviste om.

De leverer fengende poplåter, som brytes opp av overraskende vendinger og intrikate gitarriff –sjangeren `matte-pop’ kan fort ha blitt funnet opp i bandets øvingslokale.

Mall Girl en del av den alternative popscenen i Oslo som sirkulerer rundt band som Fieh, Tigerstate, Kanaan, Selmer, Juno, Vegard og Ivar Band, og da nettopp –Mall Girl. De så dagens lys i 2017, da Eskild, Iver og Veslemøy trengte vokalist til et bandprosjekt de hadde begynt å jobbe med, og etter å ha sett Bethany opptre på skolen de gikk på, var valget enkelt.

Siden oppstarten, og spesielt med sine nyeste utgivelser, posisjonerer Mall Girl seg som et av de mest spennende popbandene der ute. Live er bandet en minst like stor eklektisk indie-fest der de gang på gang beviser seg sin plass på det alternative pop-kartet verdig.

MallGirl fortsetter å være en av Norges mest lovende indie-acts etter de slapp debutskiva «Superstar» på Jansen Records i 2022 til strålende anmeldelser. Bandet som har besøkt store festivaler som Øya og Roskilde jobber nå med å ferdigstille sin andreplate. Første drypp fra innspillingsprosessen ble sluppet i vinter, og «Emo Shred (demo)» gikk rett inn på spillelistene til NRK P3.

Mall Girl er:

Bethany Forseth-Reichberg (vokal)
Eskild Myrvoll (bass)
Veslemøy Narvesen (trommer)
Iver Armand Tandsether (gitar)

Foto: Jonathan Vivaas Kise

——-

Instagram:
https://www.instagram.com/mallgirl__/

Facebook:
https://www.facebook.com/mallgirlband

Jansen Records:
https://www.jansenrecords.com/artists/mall-girl

Tid

(Torsdag) 20:00 - 21:30

Sted

Ungdommens Hus Røros

Hans Aasengata 1, 7374 Røros

X