Kunst _nominert til drømmestipend 2018 Katitlin Annette Davis

Røros kommune er stolt av å kunne presentere Kaitlin Annette Davis som kommunens nominerte til Drømmestipendet 2018.

Hun er nominert i kategorien visuelle kunstfag. Kaitlin er 14 år, bor på Røros, men er halvt amerikansk og bodde i USA til hun var sju år. Hun har har tegnet i ca tre år nå, og har lært alle teknikkene på egen hånd.

Hun begynte med Manga, som er en japansk tegnestil. Selv om hun fortsatt bruker denne tegnestilen mye, har hun beveget meg mer mot semi-realism. Drømmen hennes er å lage min egen manga/tegneserie. Der vil hun lage mine egne verdener med mine figurer og deres historier. Kaitlin har sin egen Facebook side, Kate’s Manga Drawings og en egen side på Instagram, yunofangirl.

Om Drømmestipendet
Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner. Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker man å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.

Les mer om Drømmestipendet og Kaitlin Annette og hennes drømmer her.