November, 2019

26nov18:0022:00AnbefaltFornybart juleverksted18:00 - 22:00 Sangerhuset, Bergmannsgata 21, 7374 Røros

more

Informasjon

Framtiden i våre hender Røros inviterer til fiksefest i det fineste lokalet på Røros; loftet på Sangerhuset! Dette blir en koselig start på adventstiden 🎅🏻 Ta med barna, venner eller finn nye venner på loftet!

Vi vil oppmuntre til å reparere heller enn å kjøpe nytt, og om du mangler «reparasjonsfingre» eller pågangsmot, er dette en fin mulighet til å komme i gang 😊

Vi stiller med et par symaskiner og utmerket fikse-ekspertise fra Røros husflidslag og Fadi Zidan. Fadi jobbet som skredder i Syria i 15 år før han kom til Norge, og han har tidligere tatt imot syoppdrag på Frivilligsentralen.

Ta med klær som skal repareres, knapper som skal festes og sokker som skal stoppes. Du får god veiledning, men må gjøre jobben selv 🧶

De som har alle klærne sine i ship-shape, kan i stedet prøve seg på redesign av egne klær eller lage julepynt. Ta med saks og lim, og kanskje noen materialer som kan gjenbrukes til pynt. Vi tar med kongler, stoffbiter, papir, gamle aviser og annet vi får tak i.

Har du lyst til å prøve deg på å hekle oldemorsruter, har vi noe garn og heklenåler.
http://garnstudio.com/video.php?id=1231

Arrangementet og servering er gratis. Det blir varm juleinspirert vegetarmat, og noe varmt å drikke. Og det blir levende musikk 🎶 Velkommen!

Tid

(Tirsdag) 18:00 - 22:00

Sted

Sangerhuset

Bergmannsgata 21, 7374 Røros

X