Juni, 2020

jun13:00jun14:00AnbefaltÅpent møte for lokalt næringsliv - gjenåpning av virksomheterMonth Long Event (Juni) Teams møterom 9. juni kl 13.00

To syklister sitter på trappa foran en butikk i gata på Røros. Huset er rødt, og på begge sidene av trappen står det en sykkel. En sykkel er lagt ned og en står. Mennene drikker av hver sin brusflaske.

Informasjon

Er du og din bedrift klar til å åpne opp igjen? Klar til å åpne for kunder og turister? Klar til å ta imot ansatte som kommer tilbake fra hjemmekontor?

Hvilke tanker gjør du deg om koordinert åpning av butikker og restauranter? Sommersesongen? Økonomi? Smittevern?

Røros kommune ønsker å bidra til ei trygg og forsvarlig åpning, og inviterer store og små næringsaktører i kommunen til et åpent og direkte-streamet dialogmøte, tirsdag 9. juni kl. 13.00. Her vil du få litt informasjon, og du kan stille spørsmål og få svar på det du trenger for å åpne virksomheten.

• Velkommen ved Ordfører Isak Veierud Busch
  • Gjenåpning av lokalt næringsliv i Røros
  • Tiltakspakke fra næringsfondet
  • Rørosregionen Næringshage orienterer kort om tiltakspakker og støtteordninger

I møtet stiller Ordfører Isak Veierud Busch, kommunalsjef Elisabeth Wikan Heidtmann og næringssjef Ole-Kjetil Lagaard fra Røros kommune, og daglig leder Hans Petter Kvikne fra Rørosregionen Næringshage. Tove Martens fra Destinasjon Røros og Rikke Lolk Norvik fra Røros Handelsstandsforening vil også være til stede, og kan svare på spørsmål knyttet til sine bransjer. Hanna Souwaid Tollan fra NAV blir også med og kan svare på spørsmål relatert til arbeidsgiverrollen.

Send oss spørsmål i forkant

Vi vil gjerne ha spørsmål som du ønsker svar på før møtet. Da kan vi forberede svar i forkant.

Send dine spørsmål til korona.bedrift@roros.kommune.no, før tirsdag 9. juni.

Meld deg på nettmøtet

Men vi vil aller helst at du melder deg på i forkant. Da mottar du linken til møterommet på e-post fra oss.

• Send din påmelding til korona.bedrift@roros.kommune.no.

Du deltar i nettmøtet her:

Alle som deltar i nettmøtet kan stille spørsmål og komme med innspill underveis, i møtechat og muntlig. Her finner du en guide for hvordan du blir med i nettmøtet, og hvordan du bruker chat, lyd og bilde under møtet.

Møtet sendes live på facebook

Du kan også se møtet live på facebooksiden til Røros kommune. Da kan du stille spørsmål i kommentarfeltet under sendingen.

Smitteveileder fra FHI til næringslivet

Les gjerne denne smittevernveilederen fra FHI før møtet. Dette er en mal for tjenester og aktiviteter som kan brukes av flere bransjer.

Month Long Event (Juni)

Teams møterom 9. juni kl 13.00