Blog

I 2021 blir det ingen vanlig UKM-mønstring, nå tenker vi helt nytt. Dette betyr at enda flere kan være med på UKM med sine greier! I år gjør vi det ved bruk av egen Youtube-kanal, Instagram og et nytt UKM Røros-TALKSHOW!

Hvordan kan jeg bli med?

Hvis du driver med noe du vil vise frem, kan du melde deg på UKM Røros 2021. Det du gjør må filmes eller tas bilde av og sendes inn til oss. Du kan filme med mobilkamera eller få hjelp av oss.

Påmelding her: https://ukm.no/2021-roros-ukmroros2021/

Hva kan jeg delta med?

Poenget med UKM er å vise fram hva ungdom driver med. Det betyr at alt i fra TikTok-videoer, tegning, cosplay, gaming, sang, band, teater, skriving, dans til matkultur kan være med.

Du kan filme eller ta bilder av både ferdige ting eller noe du jobber med akkurat nå. Det kan være et øvingsopptak av låta di eller en bildeserie av tegninger du er fornøyd med. Eller noe helt annet.

Hvordan skal dette vises fram?

Hvert innslag legges ut på en lukket Youtube-kanal som bare deltagere og arrangører har tilgang til. Dere som sender inn bilder får en tilsvarende lukket side på Instagram. Innslag skal vises på våre UKM-TALKSHOW våren 2021. Arrangørene klipper sammen innsendte bidrag til en 5 minutters film som sendes inn til UKM Trøndelag i mai.

Påmeldingsfrist: 16. april

Lurer du på noe?

Ta kontakt med Ove Testad (ove.testad@roros.kommune.no) eller Martin Hage Stjern (m.hage.stjern@gmail.com)

X