Blog

Aktuelt, Helse og omsorg, Koronavirus, Nyheter

Nå får du som er i alderen 77–78 år en telefon fra oss om vaksinetime

Denne uken (uke 10) vaksinerer vi personer i alderen 78–79 år, og kritisk helsepersonell som jobber innen brann, legevakt og tjenester for funksjonshemmede (TFF) . Det betyr også at mange av våre innbyggere fra 79 år og eldre nå har fått sin 1. vaksinedose.

Neste uke er innbyggere i alderen 77–78 år som får vaksine. Er du i denne gruppen vil du få en telefon fra Røros legesenter med tid for vaksinering. Vi vil ringe i løpet av fredag, mandag og tirsdag.

Alle som har takket ja får vaksine

Det er de som har takket ja til å få koronavaksinen som nå får vaksinetime og vaksine. Vi kontakter alle som får  vaksinetime fortløpende på telefon.

Vi vaksinerer cirka 100–200 personer i uken

Av disse er det både 1. og 2. vaksinedose som settes. Foreløpig varierer det fra uke til uke, hvor mange doser vi får, og vi vet ennå ikke når vi får levert flere doser enn i dag. Det betyr at det kan ta tid før alle på ventelista får melding om vaksinetime.

Ønsker du å bestille vaksine?

Tilbud om vaksine er sendt på SMS til alle som fyller 65 år i år og de som er eldre. De over 85 år har også fått brev med tilbud om vaksine. Men det vil alltid være noen vi ikke klarer å nå. Derfor – hvis du eller noen du kjenner, ikke har fått tilbud eller ikke har takket ja til vaksine – ta kontakt med Røros legesenter. Dette gjelder alle fra 65 år og eldre.

Vaksinen er frivillig, derfor må vi få beskjed fra de som ønsker å ta den. Alle som bestiller vaksine hos oss, vil få vaksinetime når det blir din tur.

X