Blog

I dag var Knut Brandstorp på besøk hos 1. trinn ved Sundveien skole. Høsten 2021 donerte han kunstverket “Alfa – Omega” av Gunnar Bratlie til skolen, og i dag var det endelig tid for å besøke kunstens nye tilholdssted. 

Stort engasjement for skolegang

Knut Brandstorp har over lang tid jobbet utrettelig for å gi barn i Gambia mulighet til å lære seg å lese og skrive. Han har både skrevet og solgt egne bøker til inntekt for saken, gjennomført utallige innsamlingsaksjoner og reist til Gambia for å bidra til skolegang.

Å få gå på skole er en gave

“Husker dere da dere kom hit første skoldag?” spurte Knut elevene i 1. trinn. “JAAA”! Det husket de godt. “Den dagen fikk dere en gave”, fortsatte Knut. “Dere fikk gaven å få lære å lese og skrive”.

Elevene ved Sundveien skole fikk høre litt om Knuts tanker om læring. Det var også spennende å gjette hvor gammel Knut var. Noen gjettet 57 og andre gjettet 180! Knut fikk høre både en alfabetsang og en friminutt-sang av elevene i løpet av det lille besøket. Det var så fint at Knut syntes elevene måtte gå en tur i studio for å ta det opp.

Alfa – Omega

Kunstverket Alfa – Omega viser bokstaver og ulike tegn, som strekker seg utover bildet fra aksen alfa til omega. Verket er laget av Gunnar Bratlie. Her kan du se bildet og lese litt mer om verket: Gunnar Bratlie – Alfa – Omega

Vi takker Knut så mye for den fine kunsten, og takk for besøket ved Sundveien skole!

Tags:
X