I sommer kan barn og ungdom være med på gratis aktivitet på Øra. Røros idrettslag står bak tilbudet, med støtte fra Røros kommune, Røros idrettsråd, Bobil-fondet i idrettslaget, fotballgruppa i Røros IL, Rørosbanken og Ren Røros.

Hva skal skje, og når skjer det?

Det blir et tilbud med fotballtrening hver ukedag mellom klokken 11.00 og 13.30. Tilbudet startet onsdag 1. juli, og varer frem til og med 31. juli. Treningen er organisert, med kvalifiserte trenere.

Det blir også annen aktivitet enn fotball i områdene rundt fotballbanene.

Hvem er det for?

Tilbudet er åpent for alle, både innbyggere og tilreisende. Det er gratis å være med og det krever ingen påmelding.

Alle som kommer må imidlertid registreres inn, noe som er et krav med tanke på covid -19.

Hvem er trenerne?

De som skal stå for aktivitetene er Mate Maraca, Birger Sæther Wessel, Adnan Sukurica, Håkon Engzelius Breen, Armin Sukurica og Andrew N. Buchanan.

Dette er et kjempeflott initiativ fra Røros Idrettslag, som Røros kommune er glad for å kunne bidra inn i!