Blog

Kultur, idrett og fritid, Nyheter

Bli med på et musikalsk møte med Erlend Ropstad!

Helaften med Stuggustream og konsert

“I morgen drar Erlend Ropstad på norgesturne, og aller første stopp er Røros. Ropstad live er sårt, nært, røft, sterkt, og veldig veldig fint! Så vi anbefaler absolutt alle å oppleve et musikalsk møte med denne mannen! Hvis du møter opp en time før får du også bli bedre kjent med han gjennom Stuggustream», forteller kulturhusleder Anne Linn V. Schärer.

Dette blir første sending med publikum i salen, og andre gjester denne kvelden er Ida Marie Bransfjell, som kommer for å snakke om Samisk språkuke og Artut. Harald Hauge og Christian Elgaaen tar også turen for å fortelle mer om årets TV-aksjon.

Et nært musikalsk møte 

Planen var at Erlend Ropstad skulle slippe sitt 8. soloalbum 18. September 2020, og hadde en turné med fullt band og stor produksjon over hele landet i oktober. Siden dette ikke er sesongen for svett storformatsrock, på grunn av pandemien, så kastet Erlend seg rundt og gjorde om høstens turné til en soloturné, noe han har hatt lyst til å gjøre i lang tid. Erlend alene på en scene, med piano og gitarer er jo ikke ukjent for ham selv eller publikum. Erlend har på en måte en egenskap som gjør at han kan formidle sangene 1 til 1 med alle i salen på en gang. Og selv om alle må holde god avstand til hverandre disse kveldene, så betyr ikke det at ikke musikken kan komme nærmere! Og så er det absolutt en strålende måte for Erlend og alle arrangørene å holde hjulene i gang.

«Erlend Ropstad er en konsert som passer for alle, og vi kan love en koselig høstopplevelse på Storstuggu», avslutter Anne Linn.

Hvor og når?

Torsdag 1.oktober, Storstuggu

Stuggustream kl. 19.00

Konsertstart kl. 20.00

Billetter: www.storstuggu.no

Link til event: https://www.facebook.com/events/642221939748060

X