Blog

Tirsdag 8. juni tok lærere og elever fra 1. og 2. trinn ved Sundveien skole turen opp til Øverhagaen for å synge for beboerne ved bo-, helse og velferdssenteret.  Mange ansatte og beboere kom ut for å høre på, selv om regnværet var farlig nærme ved konsertstart.

Sang og turntriks

Elevene bød på et livlig repertoar, med akkompagnement fra KorArti. Det ble blant annet både sang om sommerferien som er rett rundt hjørnet, og om lille Teodor fra Finse. I tillegg var det innslag av både luftgitar og turntriks, så dette ble litt av et show!

Trivelig innslag i koronatid

I vanlige tider er det ganske mye besøk og aktivitet på sykehjemmene i kommunen, men i koronatid har det ikke vært mulig for verken frivillige eller andre å komme inn og underholde. Nå på sommerstid er det derfor så fint å kunne få til noe utendørs! Barna sto i trygg avstand fra beboerne hele konserten, men lyden bar likevel veldig godt fra det store barnekoret.

Beboerne syns det var veldig trivelig både å se og høre elevene.

Flaks med været

Omtrent da siste tone ble rundet av, falt de første regndråpene. Vi håper at elevene kom seg tilbake til skolen uten å bli gjennomvåte!

Tusen takk til lærere og elever ved Sundveien skole for en kjempefin konsert.

Fredag 11. juni blir det ny konsert, denne gang er det 4. trinn som kommer. 

 

 

 

X