Aktuelt, Helse og omsorg, Koronavirus, Nyheter

Koronatelefon i Røros – og ny e-postadresse for koronaspørsmål

Tesktplakat med nummeret til koronatelefonen på Røros, og e-postadressen for koronaspørsmål

Røros legesenter har opprettet en egen koronatelefon for deg som er syk og har spørsmål om covid-19-test. Hvis du har andre spørsmål knyttet til koronasituasjonen, kan du sende oss en e-post til korona@roros.kommune.no.

Ring koronatelefonen – 72 41 94 80 og tastevalg 1

• Når du har symptomer og trenger en covid-19-test (koronatest)
  • Når du er syk og trenger å snakke med en lege

Telefonen er åpen mandag til fredag 09.00–12.00 og 13.00–15.00

Send en e-post til korona@roros.kommune.no

Vi har opprettet en egen epostadresse som du kan bruke når du har andre spørsmål om koronasituasjonen, anbefalinger og regelverk.

OBS: Det er viktig at du ikke sender helseopplysninger og annen sensitiv informasjon på e-post.

Hvem kan ringe legevakttelefonen og nødnummer?

Det er kun personer som trenger akutt helsehjelp som skal ringe legevakt og nødnummer. Du skal ikke ringe disse for å spørre om korona.

Har du generelle spørsmål?

www.helsenorge.no finner du god informasjon om korona, og de har en egen chat-tjeneste der kan få svar på dine spørsmål.

Du kan også ringe 815 55 015 – Helsedirektoratets informasjonstelefon.