Blog

Aktuelt, Kultur, idrett og fritid

Frivillighetsfest med Eldar Vågan 8. juni

Eldar Vågan med en kaffekopp i hånda

Eldar Vågan tar turen til Øverhagaen for spilling og tullprat 8. juni. Foto: Astrid M. Sæther.

Kultur tilgjengelig for alle

Kultur har en helsebringende effekt, men ikke alle har like god tilgang på denne ressursen. Frivilligsentralen på Røros inviterer til en gratis og rusfri fest, hvor kulturen gjøres tilgjengelig for alle – uavhengig av lommebok og helsetilstand. Her feires både frivilligheten og kultur for alle!

Eldar Vågan fra Vazelina Bilopphøggers

Eldar Vågan kommer til Røros for å spille på Røros Folk Festival, men reiser opp en dag tidligere for å spille på Frivillighetsfesten. Vågan er kjent fra bandet Vazelina Bilopphøggers, et norsk rocke- og showband som ble dannet i Gjøvik i 1979. I mellom 1980-2007 hadde Vazelina Bilopphøggers over 60 hits på Norsktoppen, blant annet kjente slagere som Surfbrett og Spikre paller. Ifølge leder på Frivilligsentralen, Marianne Magga, blir det både spilling og tullprat, i tillegg til en eksklusiv blanding av kjente låter fra hans rike repertoar. Frivilligsentralen byr på kaffe, brus, pølser og kringler, og kanskje en og annen overraskelse.

Kontakt Frivilligsentralen

  • Har du lyst til å komme, men mangler mot eller krefter? Ta kontakt, så finner vi en frivillig som blir med deg.
  • Har du ingen erfaring med å være frivillig? Ta med deg noen du synes fortjener en kulturell, humoristisk opplevelse.
  • Har du lyst til å bidra praktisk med smått og stort? Ta kontakt, vi trenger både sjåfører, kaffekokere og kringle-skjærere.

Kontaktinformasjon:
Frivilligsentralen Røros
v/Marianne Magga
Tlf: 97 96 08 08
E-post: marianne.magga@roros.kommune.no

X