Aktuelt, Nyheter, Næring

Etablereropplæring høsten 2017

Illustrasjonsfoto gründerarrangement avlyst

Ønsker du å starte bedrift? Har du drevet ei stund og trenger påfyll? Har du en idé du gjerne skulle testet ut? Da kan du delta på etablererkurs fra 18. oktober.

Hedmark Fylkeskommune og AB Utvikling, i samarbeid med Rådhuset Vingelen holder i høst nytt etablererkurs for kommende etablerere her i regionen.

Formålet med Etablererkurset er å gi den enkelte etablerer:

• Et best mulig beslutningsgrunnlag
  • Grunnlag for en mer solid forretningsvirksomhet
  • Selvinnsikt og selvledelse
  • Et godt nettverk

→ Mer informasjon om kurset finner du her

Gründerarrangement
I perioden 3. – 5. oktober blir det arrangert «Grûnderarrangement» rundt om i regionen. Her kan du få mer informasjon og inspirasjon til å delta på etablererkurs.

Hold av den 3. oktober for å delta på «Gründerarrangement» på Os. Mer informasjon kommer etter hvert.

Prekvalifiseringskurs for fremmedspråklige
Vi ønsker å inspirere flere fremmedspråklige, blant andre flyktninger og arbeidsinnvandrere til å se på muligheter for å etablere egne arbeidsplasser i regionen vår.

I forkant av etablererkursene vil det bli arrangert et prekvalifiseringskurs for innvandrere. Kurset starter 20. september.

→ Mer informasjon om dette kurset finner du her