Dagspass gir inngang til samtlige arrangement fredag 21. september. Dagspass inkluderer også mat/servering der det er oppgitt i program. Ved kjøp av dagspass får du:

Besøk i Gammelgården i Haltdalen. Åpen stavkirke, omvisninger, musikk og foredrag ved Frode Lindgjerdet fra Rustkammeret.
Bergstadvandring eller besøk i Smelthytta på Røros
Konsert med Panter Tanter og tigeronklene i Storstuggu (pluss middag)
Konsert med Sønvis i Røros kirke

Vi har to ulike dagspass:

• Dagspass: kr 500,-
• Dagspass m/buss: kr 600,- (gjelder både for de som reiser t/r Røros-Haltdalen og t/r Holtålen-Røros fredag 21. september)

Tidspunkter: kl. 09.00: Røros jernbanestasjon – Haltdalen // kl. 19.45: Malmplassen – Holtålen

BESTILLING og KJØP:
Bestilling av dagspass (husk spesifisering av hvilken type) sendes til: kulturfestival@holtalen.kommune.no eller kjøpes direkte hos serviceenheten Holtålen kommune eller Servicetorget Røros. Dagspass kan betales og hentes ut Servicetorget Røros kommune og Serviceenheten i Holtålen kommune i åpningstidene. Dagspass kan også hentes ut ved ankomst Gammelgården i Haltdalen fredag 21. september fra klokken 09.30.

Vi sender faktura for dagspass ved behov. Oppgi fakturaadresse i bestillingen.

BILLETTER ENKELTARRANGEMENT:
Billetter til enkeltarrangement selges på døra fra én time før arrangementsstart. Gjelder kun flg. arr:

• Gammelgården Haltdalen (kr 150)
• Panter Tanter & Tigeronklene & lokal matopplevelse på Storstuggu (kr 350)
• Sønvis i Røros kirke (kr 250)