Blog

2019 er et jubileumsår for mange. Røros kommune feirer 375 år, det er 140 år siden Johan Falkberget ble født, 150 år siden Harald Sohlberg ble født og 120 år siden KES Lund kom til verden. 2019 er også et jubileumsår for Elden, Vinterfestspill i Bergstaden, Femundløpet og Rørosmat. Disse fire i fellesskap markerer jubileene med ulike arrangement gjennom hele 2019. Ungdommens Hus er ikke noen ungdom lenger, men feirer faktisk 35 år dette året. For ikke å snakke om Røros Røde kors – som blir hele 70 år! Småviltlaget feirer også at de har vært aktive i 25 år. 2019 er også urfolkspråkår. FNs generalforsamling har vedtatt at gjennom året 2019 skal urfolksspråk få spesiell oppmerksomhet.

Alt dette fortjener å markeres – så i år blir det Artut med jubileum ei hel uke til ende! Artut kulturfest 2019 arrangeres fra lørdag 28. september til søndag 6. oktober.

Bli med!

Vi ønsker at det skal bli artut med jubileum for og med alle. Vi inviterer derfor alle som har lyst, til å bli med å markere jubileumsåret sammen med oss denne uken. Alle som arrangerer noe som vil være åpent for andre å være med på, har mulighet til å markedsføre dette under navnet Artut kulturfest. Har du, laget ditt, arbeidsstedet ditt, bandet ditt, klubben din, butikken din, kafeen din, familien din eller gruppa di et arrangement eller aktivitet denne uken som du vil markedsføre under Artut kulturfest?  Da er det bare å slenge seg med.

Se mer om hva og hvordan på www.artut.no – og meld inn ditt arrangement/aktivitet innen 1. august.

X