Ledige stillinger i kommunen

Ledige stillinger i kommunen

Velkommen som jobbsøker i Røros kommune. På denne siden finner du våre ledige stillinger.

SIST OPPDATERT: 11.05. 2017 - 14:11

Ledige stillinger i Røros kommune

Leter du etter en ledig stilling i Røros kommune? Her finner du informasjon om våre ledige stillinger og hvordan du søker.

Jobbmuligheter i Røros kommune

Røros kommune er en stor og spennende organisasjon med i underkant av 600 ansatte. Vi har et bredt spekter av stillinger som er fordelt ut over 15 virksomhetsområder. Felles for alle våre virksomheter er at vi produsere tjenester til innbyggerne i Røros kommune og de som besøker oss. Organisasjonens størrelse og formål er med på å skape et mangfold av varierte og utfordrende arbeidsoppgaver som krever ulike typer utdanning eller erfaring. Det være seg innen oppvekst, helse, omsorg, redningstjeneste, sosialjenester eller tekniske tjenester.

Om søknadsprosessen for kommunale stillinger

Har du spørsmål vedrørende utlyste stillinger, bes du om å ta direkte kontakt med kontaktpersonene oppgitt i annonsen. Merk at dersom du bruker det elektroniske søknadsskjemaet og er inaktiv i 20minutter, blir du kastet ut av programmet. Det kan derfor lønne seg å skrive søknaden i Word eller et annet skriveprogram først, for deretter å lime den inn i skjemaet. Trenger du mer informasjon om søkeprosessen, eller om jobbmuligheter i Røros kommune, kontakter du kommunens servicetorg.

Oversiktsbilde Røros Bergstad

Kontaktinformasjon

Servicetorget

Tlf: 72 41 94 00
E-postadresse: postmottak@roros.kommune.no

Postadresse:
Bergmannsgata 23, 7374 Røros

Besøksadresse:
Bergmannsgata 23, 1.etg.

Åpningstider:
08.00-15.00

X