Illustrasjonsfoto drømmestipendet 2018

Klart for nye nominasjoner til Drømmestipendet. Nå er jakten på gode Drømmestipendkandidater i Røros kommune i gang!

Erik Lockert Rohde

Vinner av Drømmestipend 2016: Erik Lockert Rohde (teater).

100 nye kulturutøvere skal i perioden mai-juni 2018 få til sammen 1,5 millioner kroner i form av Drømmestipendet 2018. En rekke ungdommer i Fjellregionen har blitt nominert, og fått tildelt stipend opp gjennom de senere år. Røros kommune har vært godt representert ved tildelingene.

Ane Selboe Lein

Vinner av Drømmestipend 2016: Ane Selboe Lein (billedkunst).

Frist for innsending av søknader til nominasjon: 28. januar.

Hvordan søke Drømmestipend 2018
Søknaden sendes Røros kulturskole, Bergmannsgata 23, 7374 Røros eller på e-post: kulturskolen@roros.kommune.no
Drømmestipendet utdeles i 2018 til kulturutøvere født tidligst i 1998 og senest i 2005.

Les mer om drømmestipendet og søknad på: www.drommestipendet.no

Om Drømmestipendet
Drømmestipendet består av 100 stipendier à 15 000 kroner – til sammen én million kroner.
Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unges drømmer.

Hver kommune kan nominere person eller gruppe innen hver av disse kategoriene :
– Dans, musikk, skapende skriving, teater, visuelle kunst (feks. billedkunst, film m.m.) og annet.

Ta gjerne kontakt med: Nils Graftås, rektor, kulturskolen – tlf.: 92825647