Blog

Helse og omsorg, Kultur, idrett og fritid

Sankthansfeiring på sykehjemmet flyttet til 28. juni!

Arrangementet som var planlagt til førstkommende fredag blir flyttet til onsdag 28. juni!
Da blir det altså en litt forsinket, men forhåpentligvis varmere og tørrere sankthansfeiring i bakgården på Røros sykehjem. Dette blir en dag for både fysisk aktivitet, grilling, sosialt samvær og ikke minst musikk!

Sankthansfeiringen er etterhvert blitt en årlig tradisjon. Arrangementet er et samarbeid mellom kulturkontoret, frivilligsentralen, psykisk helsetjeneste, Røros sykehjem, omsorgsboligene og Røros pensjonistforening – alle aktører i Den kulturelle spaserstokken på Røros. I tillegg deltar mange frivillige – som servitører, grillmestere, hjelpende hender og riggemannskap.

Bukkvoll og Løkken

Dagen starter med rullatorløp klokken 1300. Her bruker en stor gjeng fra sykehjemmet og omsorgsboligene å delta – men det er fullt mulig for andre å delta her. Møt opp i god tid for registrering og utdeling av startnummer, om så! Etter mosjon må det mat til – og på menyen står selvsagt grillmat. Det blir kaffe og kaker – og loddsalg etterhvert. Sankthans må også inneholde god musikk! I år er vi så heldige å ha fått med oss to lokale utøvere, godt kjent for de fleste: Jostein Løkken og Arnt Erik Bukkvoll. De spiller kjente låter fra artister som Evert Taube, Vidar Sandbeck, Alf Prøysen og Erik Bye. Det blir mulig å stemme i med sang!

Arrangementet er åpent for alle, og det er gratis å komme inn. Velkommen til en trivelig dag i bakgården på Røros sykehjem klokken 1300 onsdag den 28. juni.

 

X