mars, 2018

09mar09:0012:00Kurs i HACCP del 2 - Er du sikker på at maten er trygg?09:00 - 12:00 Havsjøveien Næringspark

Les mer

Informasjon

HACCP – en arbeidsmetode som skal sikre at maten som produseres og håndteres er trygg!

Kurset vil vise hvordan du kan etablere et hensiktsmessig HACCP-system i din bedrift. Ansvaret for at mat produseres, håndteres og omsettes slik at den er helsemessig trygg, ligger hos aktørene i matkjeden. Fikk du med deg del 1 av kurset, eller har vært litt borti HACCP før vil dette kurset hjelpe deg på veien videre!

Kursets oppbygning:

Del 2 vil være rettet mot næringsmiddelprodusenter og storhusholdning/serveringssteder, med noe teori felles og noe inndelt.. I del 1 som ble holdt i desember/januar gikk vi gjennom alle grunnforutsetningene som må være på plass før en begynner å kartlegge farer. I del 2 går vi inn i selve HACCP-metoden for å kartlegge hvilke farer som kan oppstå og for å sikre at en har kontroll over disse.

Tid

(Fredag) 09:00 - 12:00

Sted

Havsjøveien Næringspark

X