Illustrasjonsfoto: søkandsfrist kulturskolen 1. juni

Lyst til å spille et instrument, tegne og male, danse eller spille teater (Agendateateret)? Da må du melde deg på kulturskolen.

Søknadsfristen for vårsemesteret er 1. juni. Her finner du søknadsskjema. For utmeldinger til høsten gjelder samme frist.

Om kulturskolen
Undervisningen varierer mellom enkelttimer, grupper og prosjekter og foregår på vår nye kulturskole i Verket Røros og ved Brekken Oppvekstsenter. Kulturskolen samarbeider nært med skole, barnehage og det øvrige kulturlivet i kommunen.

Hvem kan søke plass på kulturskolen?
Undervisningstilbudet gjelder barn og unge til og med 20 år som er bosatt i Røros kommune. Elever fra andre kommuner kan òg taes opp når hjemstedskommunen dekker utgiftene. Tilbudet er åpent for alle interesserte.

For nærmere info, ta gjerne kontakt med rektor Nils Graftås på telefon 92825647 eller e-post: nils.graftas@roros.kommune.no