Årsbudsjett 2018 og økonomiplan 2019-2021 er nå lagt ut på offentlig høring.

Klikk her for å lese videre

Avdelingsleder 8.-10. trinn, Bodil Moseng, konstitueres som virksomhetsleder fra medio janaur og til ny virksomhetsleder er på plass.

Klikk her for å lese videre

Årsbudsjett 2018 og økonomiplan 2019-2021 er sendt til Formannskapet som skal behandle det torsdag 16. november.

Klikk her for å lese videre

Har du planer om å grøfte noe av jorda du driver? Om du ikke grøfter så vil avlingene bli mindre etter hvert! Gjelder både korn- og grasjord.

Klikk her for å lese videre

Gjør din hverdag enklere: Opprett eFaktura og/eller AvtaleGiro på dine regninger fra Røros kommune.

Klikk her for å lese videre

Fra 1. november holder Landbrukskontoret for Os, Røros og Holtålen åpent hver tirsdag og torsdag.

Klikk her for å lese videre

Røros kommune skårer blant den beste fjerdedelen av kommunene som har valgt å la seg evaluere ved hjelp av Kommunekompasset.

Klikk her for å lese videre

Vi søker etter mennesker som ønsker å bidra til en mer innholdsrik hverdag for beboerne på Røros sykehjem, Gjøsvika sykehjem og omsorgsboligene. Et avbrekk i hverdagen i form av en kulturopplevelse er medisin uten bivirkninger! Vi oppfordrer frivillige aktører i kommunen vår til å bidra med en opptreden, en øvelse eller sangstund på sykehjemmene våre […]

Klikk her for å lese videre

Bli med Røde Kors på Juleferie på Røros 22.-27.desember 2017.

Klikk her for å lese videre

Pressemelding fra Forsvaret om at det i uke 42 vil bli gjort befaringer i forkant av øvelsen neste år:

Klikk her for å lese videre

Mandag 23. og tirsdag 24.oktober mellom kl.17-19 er det åpent for influensavaksinering uten timebestilling ved Røros legesenter.

Klikk her for å lese videre

Privatister kan fra 11.oktober kl 09.00 til 20.oktober kl 15.00 melde seg opp som privatist til norskprøve.

Klikk her for å lese videre

Røros kommune og Fretex har startet opp et ettårig pilotprosjekt med en felles målsetning: null tekstiler i restavfallet.

Klikk her for å lese videre

Nå er produksjonstilskuddsomgang oktober 2017 i gang, med telledato 01.10.

Klikk her for å lese videre

Planlagt oppstart for saneringsarbeidene i Kvitsanden barnehage er i slutten av neste uke. I tillegg til selv saneringen, må det påregnes noe etterarbeid.

Klikk her for å lese videre

På grunn av for få påmeldte er vi dessverre nødt til å avlyse Gründerkvelden hos OS ID den 3. oktober.

Klikk her for å lese videre

Orkdal DPS, poliklinisk seksjon søker etter psykolog til 100 % fast stilling til kontoret på Røros.

Klikk her for å lese videre

Prosjektet Kompetanseløft lokalmat og reiseliv arrangerer høsten 2017 en kursserie med ulike tema.

Klikk her for å lese videre

Risiko- og tiltaksvurderingen av Kvitsanden barnehage viser at verken barn eller ansatte har vært utsatt for helserisiko.

Klikk her for å lese videre

I løpet av denne uka mottar ca. 500 innbyggere i Røros kommune en spørreundersøkelse om kommunale tjenester.